Nuca de cocos deshidratată poate fi un plus nutritiv pentru deserturile bio sau pentru micul dejun cu müsli. Acestea oferă următoarele beneficii:
– conțin o varietate de minerale
– au un conținut ridicat de fibre
– au un gust dulce delicat
– sunt organice
Cocosul deshidratat este făcut din miez uscat de nucă de cocos – partea albă din interiorul nucii. Miezul bio al nucii de cocos este un super aliment deosebit de bogat în calorii, grăsimi saturate și fibre. De asemenea acestea mai conțin o varietate de minerale, inclusiv mangan, cupru, seleniu, fosfor, potasiu și fier. Pot oferi o serie de beneficii, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii, pierderea în greutate și digestia. Datorită conținutului bogat de grăsimi saturate trebuie consumat cu moderație.
Utilizare recomandată: se adaugă la fulgii organici de orez, micul dejun vegan de müsli sau la desertul natural pe care îl prepari acasă.
Ingrediente: nucă de cocos deshidratată*.
*ingredient certificat organic.
Poate conține bucăți ocazionale de alte nuci. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Origine: Sri Lanka/ Filipine
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22