Prepară-ți un mic dejun sau o salată mai nutritive cu amarant bio! Acesta:
– nu conține gluten
– conține proteine complete
– se gătește ușor
– provine din agricultura organică
Super alimentul amarant este o cereală care conține toți cei nouă aminoacizi esențiali, aceștia fiind aproape de două ori mai mulți decât cei găsiți în orez sau porumb. Amarantul bio este o sursă bună de fibre, fier, seleniu, magneziu, fosfor și vitamina B6. Dacă ai o boală celiacă, amarantul este una dintre numeroasele opțiuni de cereale fără gluten!
Utilizare recomandată: se adaugă 3 căni cu apă într-o oală cu fundul rezistent și se pune la fiert. Se adaugă 1 cană de semințe de amarant natural. Se amestecă puțin, se pune capacul și se lasă să fiarbă la foc mic până când întreaga cantitate de apă este absorbită (aproximativ 20 de minute). Este normal ca amarantul vegan gătit să fie aglomerat și lipicios. Acesta poate fi adăugat în terciul servit la micul dejun, la salate și la diferite feluri de mâncare sărate sau la deserturi.
Ingrediente: amarant*.
*ingredient certificat organic.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Origine: India
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22
500 g