Este ușor să îmbogățești mâncarea bio pe care o prepari acasă cu semințe de susan. Adaugă-le la salatele vegetariene, la deserturi și la felurile de mâncare preparată, acestea oferind următoarele:
un conținut natural ridicat de calciu, fier, magneziu și cupru
acizi grași Omega-3 și Omega-6
conțin toată gama de vitamine B
250
Semințele oferite de super alimentul susan sunt bogate în calciu, fier, magneziu și cupru. Mai conțin și acizi grași Omega-3 și Omega-6, folositori pentru păr, piele și sistemul circulator, dar mai conțin și complexul de vitamine B.
De ce să folosești semințele de susan:
sunt o sursă bună de fibre
pot reduce colesterolul și trigliceridele
sursă nutritivă de proteine vegetale
pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale
sunt o sursă bună de vitamine B
pot ajuta la controlul zahărului din sânge
bogate în antioxidanți
pot sprijini sistemul imunitar
Utilizare recomandată: pentru a absorbi proprietățile benefice conținute de semințele de susan, este recomandată mărunțirea lor chiar înainte de a fi consumate. Cu ajutorul acestora poți prepara acasă tahini sau poți adăuga un plus gustului salatei bio, al deserturilor fără gluten și al oricărui tip de mâncare naturală.
Ingrediente: semințe de susan.
*ingredient certificat organic.
Poate conține urme ocazionale de alte nuci. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Origine: Uganda/ India/ Etiopia
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22