Quinoa este unul dintre cele mai nutritive alimente vegetale. Acesta:
– nu conține gluten
– bogată în proteine complete
– bogată în fibre
– bogată în minerale și antioxidanți
– delicioasă și simplu de preparat
– organică
Quinoa sunt semințe fără gluten, bogate în proteine și una dintre puținele alimente vegetale care conțin suficiente cantități din toți cei nouă aminoacizi esențiali. De asemenea, este mult bogată în fibre decât majoritatea cerealelor. Quinoa conține mari cantități de flavonoide, inclusiv quercetină și kaempferol. Acești antioxidanți puternici ai plantelor au numeroase beneficii pentru sănătate.
Bogată în fibre, minerale, antioxidanți și proteine complete, quinoa bio este una dintre cele mai sănătoase și mai hrănitoare alimente de pe planetă. Ajută la îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge și a celui de colesterol și ajută și la pierderea în greutate.
Utilizare recomandată: toarnă 2 căni cu apă într-o tigaie cu baza lată și lasă să fiarbă. Amestecă 1 cană de quinoa, acoperă tigaia cu capacul și las-o iar să fiarbă. Redu flacăra și fierbe aproximativ 18 până la 23 de minute sau până când apa este complet absorbită. Când quinoa este gătită corespunzător poți vedea mici “codițe” ondulate ieșite din semințele organice. Tocmai după aceea poți utiliza acest super aliment ca bază pentru salata vegană pe care o prepari sau ca supliment pentru felul principal.
Ingrediente: quinoa roșie*, quinoa albă*, quinoa neagră*.
*ingredient certificat organic.
Se păstrează într-un loc răcoros și uscat.
Origine: Peru
Certificarea organică a produsului BG–BIO–22