Mâncărurile vegetale uimitoare necesită lapte de cocos. De la prepararea smântânii sa adăugarea acesteia în smoothie-ul zilnic până la bucătăria tradițională asiatică – feluri de mâncare sau supe care conțin curry.
– FĂRĂ grăsimi hidrogenate
– FĂRĂ arome și conservanți artificiali
– organic
– fără lactoză
Laptele de nucă de cocos este obținut prin scurgerea pulpei de nucă de cocos măcinată. Produsul nostru are un gust dulce, caracteristic și o culoare albă, lăptoasă. Este cunoscut ca fiind un substitut pentru produsele lactate. Nu conține grăsimi hidrogenate, arome artificiale și nici conservanți. Acest lapte este produs în ferme organice certificate din Sri Lanka..
Utilizare recomandată: laptele poate face parte din diferite feluri de mâncare, dar este cel mai adesea folosit în deserturi și specialități ale bucătăriei estice. Bătut în cremă groasă, laptele de cocos devine o parte unică a oricărei ispite dulci. Este o bază tradițională pentru supele asiatice și un plus perfect pentru mâncărurile cu curry. Acest lapte este, de asemenea, un ingredient preferat în smoothie-uri și shake-uri pentru cei care evită produsele lactate. Înghețata de nucă de cocos: adaugă vanilie și miere sau sirop de arțar în lapte. Se amestecă totul și se lasă în frigider timp de o oră. Se ia din frigider, se mestecă din nou cu o furculiță și se pune la loc în frigider pentru încă o oră. Această procedură se repetă de câteva ori până când amestecul este complet înghețat.
Ingrediente: apă (82%), lapte de cocos * (18%), gumă de guar *.
* din agricultura organică.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat la temperatura camerei. Odată deschis, se păstrează la frigider și se utilizează în termen de 3 zile.
Origine: Sri Lanka
400 g