Adaugă mai multă valoare nutritivă și fibre dietei tale cu hrișcă naturală! Aceasta este:
– fără gluten
– ușor de preparat
– delicată la gust
– provenită din agricultura organică
Hrișca naturală este o cereală care nu conține gluten, o sursă bună de fibre dar și bogată în minerale și diverși compuși vegetali, în special rutina. Ca urmare, consumul de hrișcă poate fi legat de mai multe beneficii pentru sănătate, inclusiv controlul îmbunătăți al zahărului din sânge și sănătatea inimii. Hrișca vegană are o aromă de nuci prăjite și o textură moale atunci când este gătită.
Utilizare recomandată: poți pune super alimentul hrișcă la înmuiat timp de 6 ore și apoi să o clătești sau doar o poți clăti cu apă. Apoi pune la fier 1 ½ cană cu apă la fiert într-o oală mică. Adaugă 1 cană cu hrișcă naturală. Adu-o la punctul de fierbere apoi dă focul mic, pune-i capacul și gătește-o până se înmoaie, 10–15 minute (dacă hrișca vegană a fost pusă înainte la înmuiat gătitul acesteia va dura între 3 și 5 minute). O poți utiliza astfel ca bază pentru micul dejun, la salate sau o poți amesteca cu legume și fasole.
Ingrediente: hrișcă*.
*ingredient certificat organic.
Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.
Origine: Polonia
Certificarea organică a produsului de BG–BIO–22
500 g