BIOrganic Raw Café – cafenea raw și magazin cu produse bio.

Deserturile BIOrganic – sunt primele deserturi Raw preparate din produse bio din Republica Moldova.

Detoxinista – program de Detoxifiere cu sucuri pentru persoanele active. Rețetele noastre au fost elaborate astfel încît să mulțumească toti clienții, dar și să fie maxim de eficiente. Există atît de multe gusturi și preferințe pe cît de mulți oameni, iar noi ne-am doritt ca orice cură de detoxifiere ai alege de la noi, să ții o cură cu plăcere și să-ți placă sucurile noastre. Superalimente de la Dragon Superfoods – sunt produse certificate ECO:

Ateliere de gătit – organizăm diferite ateliere cu invitaţi speciali, work-shopuri de gătit.

La BIOrganic Raw Café găsiţi deserturi şi băuturi raw vegane delicioase făcute cu dragoste de oameni care pun preţ şi pasiune pentru hrana vie şi alimentatia sănătoasă.

BIOrganic Take Away – Pentru persoanele care işi doresc să servească dulciurile şi mincarea de la BIOrganic la oficiu sau acasă, am creat opțiunea de take away. Puteţi veni sau telefona, vă alegeti deserturile, mîncarea şi băuturile preferate, noi le ambalăm cu multă atenţie în cîteva minute şi pachetul e gata de plecare.

BIOrganic Delivery – Accesati sectiune shop, alegeti produsul preferat si noi îl livrăm la adresa menţionată de Dvs. Cu un singur click pe site, primiţi comanda acasa. Livrarile se fac doar în oraşul Chisinau.

Vă așteptăm cu mult drag la BIOrganic Raw Café!

Termeni Și Condiții

Acești Termeni și Condiții guvernează și se aplică tuturor Politicilor noastre (Politică de Comandă, Politica de Anulare a unei Comenzi și Politicile de Securitate și de Confidențialitate). Vă rugăm să le citiți cu atenție. Prin utilizarea acestui site, crearea unui cont de client și/sau plasarea ulterioară a unei comenzi se consideră că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, precum și cu Politica de Comandă, Politica de Anulare a unei Comenzi și Politicile de Securitate și Confidențialitate.

INTRODUCERE

 1. Prin utilizarea site-ului www.biorganic.md, sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile stipulate mai jos.
 2. Vă mulțumim mult că ați accesat site-ul www.biorganic.md. Suntem extrem de încântați de interesul pe care îl arătați fața Biorganic și față de produsele și serviciile noastre.
 3. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții. Prin utilizarea site-ului și prin plasarea unei comenzi vă exprimați acordul dumneavoastră privind acceptarea Termenilor și Condițiilor stipulate mai jos. Acești Termeni și Condiții au fost ultima dată revizuiți la data de 11.12.2019. Termenii și Condițiile, în timp, pot suferi modificări, adăugări sau actualizări și vă rugăm să îi verificați de fiecare dată înaintea plasării unei comenzi.
 4. Pentru orice nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să ne contactați utilizând datele de contact specificate pe site.
 5. Biorganic este o marcă înregistrată. Activitatea de vânzare a site-ului www.biorganic.md se desfășoară de societatea Organic SRL (denumită în cele ce urmează „Compania”) cu sediul în Chișinău, Str. Varlaam nr. 46, care poate fi contactată pe adresa de e-mail: biorganic22@gmail.com, telefon 078480007.

PLATA

 1. Orice produs sau serviciu pe care doriți să îl primiți din partea Biorganic va trebui plătit în avans. Orice anulare a comenzii pentru un produs sau serviciu va trebui efectuată în Termenii și Condițiile specificate și cu respectarea termenelor limită stabilite. În cazul nerespectării celor de mai sus, veți fi facturați pentru întreaga sumă asociată produselor și serviciilor plasate prin comandă.
 2. Ne rezervăm dreptul de a rezilia orice înțelegere între părți și de a refuza o comandă în cazul în care autorizarea plății este refuzată de către banca emitentă a cardului (debit sau credit) prin care se efectuează plata sau de către procesorul plăților. Același lucru este valabil și în cazul în care avem indicii serioase că acceptarea plății va fi refuzată. Sunteți de acord să ne compensați în totalitate pentru orice și toate costurile și cheltuielile (inclusiv costuri legale)  pe care le-am putea suferi în recuperarea sumelor pe care ni le datorați în cazul în care plasarea și respectiv anularea unei comenzi nu s-a efectuat în conformitate cu înțelegerea între părți așa cum este ea descrisă în acești Termeni și Condiții.
 3. Toate plățile trebuie făcute în avans, cu excepția situațiilor în care există un alt aranjament agreat și confirmat în scris de către noi.
 4. Orice anulare a unei comenzi trebuie trimisă și recepționata de către noi cu minim o zi lucrătoare înaintea datei de începere a efectuării comenzii. Anularea unei comenzi trebuie efectuata prin intermediul numărului de telefon 078480007. Schimbarea sau amânarea datei se considera o anulare a acelei comenzi. Va rugam sa citiți Politica de Comanda pentru detalii suplimentare legate de termenele limita și condițiile pentru plasarea, respectiv anularea unei comenzi .
 5. Vă rugăm sa rețineți ca ne rezervam dreptul de a schimba prețurile produselor și serviciilor noastre fără o înștiințare prealabilă.
 6. Acceptam efectuarea plaților prin card de debit sau card de credit prin intermediul site-ului nostru sau prin transfer bancar cu dovada efectuării plații trimisă nouă prin e-mail. Pentru comenzile plasate din și livrate în Chișinău, acceptam și modalitatea de plata cash la livrare. Pentru comenzile din alte orașe ale țării, apelăm la serviciile Poștei Moldova, prețurile de livrare fiind stabilite de către ei.
 7. Acceptarea unei comenzi nu se realizează decât în momentul când avem o confirmare a plații respectivei comenzi.

ANULAREA UNEI COMENZI

Orice anulare a unei comenzi va trebui să fie recepționată de către noi cu o zi înainte de livrare. Datorită paticularităților acestei afaceri, regretăm faptul că nu vom rambursa sumele achitate în cazul în care anularea comenzii se efectuează ulterior expirării termenului limita. Anularea unei comenzi plasate anterior trebuie făcută în scris (prin e-mail) sau prin intermediul site-ului de către aceeași persoana care a plasat comanda inițială sau la numărul de telefon 078480007.

POLITICA DE PRETURI

Toate preturile afișate includ TVA (daca și când este cazul). De asemenea, Biorganic își rezervă dreptul de a introduce și efectua diverse promoții în orice moment.  Toate comenzile plasate anterior intrării în vigoare a unei astfel de promoții vor fi onorate în termenii și condițiile valabile la plasarea acestora, nefiind posibila convertirea la condițiile și termenii promoției.

LIVRAREA

Va rugam sa vă asigurați ca ne-ați furnizat toate detaliile referitor de adresa de livrare, că acestea sunt corecte si că veți fi disponibil(a) pentru a recepționa produsele în cadrul orarului nostru de livrare. Daca nu sunteți sigur(ă) ca veți putea recepționa coletul la adresa și în intervalul orar specificat, va rugam sa ne furnizați o adresa alternativa.

 1. Pentru Chișinău, livrările vor fi efectuate la adresa specificată de dumneavoastră atunci când v-ați creat contul de client sau la orice altă adresă specificată în acest cont. Pentru livrările în țară, coletele vor fi livrate de către Posta Moldovei în localitatea dumneavoastră, la adresa menționată. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că adresa de livrare furnizată este funcțională.
 2. Nu ne asumăm nicio responsabilitate în cazul în care produsele livrate la adresa indicată de către dumneavoastră dispar sau se alterează ca urmare a nedepozitarii în condițiile de refrigerare indicate de către noi. O eventuală compensare pentru pierderile suferite (fie prin returnarea unei sume de bani sau prin înlocuirea vreunui produs) este doar la discreția Biorganic.
 3. Dacă din orice motiv, nu reușim sa livrăm la adresa indicată de dumneavoastră, vă vom contacta telefonic la numărul de telefon furnizat. Va rugam sa aveți disponibilitatea de a ne răspunde.
 4. Daca nu reușim sa livram sau vom întârzia livrarea din cauza unor evenimente neprevăzute (vreme rea, probleme cu vehiculul de livrare, trafic intens etc.) vom încerca să vă contactam pentru a vă înștiința de apariția situației și, dacă este cazul, să agreăm o nouă soluție.
 5. În cazul în care doriți schimbarea adresei de livrare, asta trebuie notificată în scris sau telefonic până cel târziu ora 10:00 în ziua în care se efectuează livrarea.

RAMBURSAREA

Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați produsele după ce v-au fost livrate. Vă rugam să ne contactați imediat (telefonic sau prin e-mail) dacă ceva nu este in regula.

 1. Trebuie să inspectați produsele recepționate cât mai curând posibil și să ne contactați imediat – telefonic sau prin e-mail (utilizând datele de contact specificate pe site) – în cazul în care constatați diferențe față de ceea ce ați comandat, defecte sau existența oricărei alte probleme. Daca nu suntem înștiințați cu privire la potențialele deficiențe sau defecte in maximum 3 ore de la efectuarea livrării, vom considera livrarea acceptata și nu vom efectua nici o rambursare (parțială sau totala) sau o înlocuire a vreunui produs.

DISPONIBILITATEA SITE-ului WEB

Câteodată este posibil ca site-urile web să nu funcționeze din diverse motive. Dacă acest lucru se întâmplă cu site-ul nostru, vom face tot ce este posibil pentru a remedia problemele apărute și a-l face funcțional din nou.

 1. Accesul pe site și utilizarea acestuia ar putea fi ocazional restricționate sau limitate pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, remediere sau introducerea unor noi facilitați si servicii. În astfel de situații, vom încerca să restabilim funcționalitatea site-ului cât mai repede cu putință. În eventualitatea în care site-ul web nu este disponibil sau funcțional, termenele limita uzuale pentru plasarea și respectiv anularea unui comenzi rămân valabile.

COPYRIGHT SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Va rugam să ne respectați drepturile de proprietate intelectuală.

 1. Conținutul site-ului web este protejat de  prevederile Codului Civil cu referire la drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală, dar și LEGEA Nr. 139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor şi drepturile conex, Publicata la 01.10.2010 în Monitorul Oficial Nr. 191-193, art Nr : 630, Data intrarii in vigoare : 01.01.2011 (Modificata:LP212 din 29.07.16, MO306-313/16.09.16 art.665) LEGEA Nr. 38 din 29.02.2008 privind protecţia mărcilor, Publicata la 06.06.2008 în Monitorul Oficial Nr. 99-101, art Nr : 362, Data intrarii in vigoare : 06.09.2008 (MODIFICATA: LP101 din 26.05.16, MO169-183/24.06.16 art.355; LP162 din 30.07.15, MO241-246/28.08.15 art.469; LP173 din 25.07.14, MO231-237/08.08.14 art.531; în vigoare 08.11.14; LP20 din 23.02.12, MO76-80/20.04.12 art.247) LEGE Nr. 66 din 27.03.2008 privind protecţia indicaţiilor geografice, denumirilor de origine şi specialităţilor tradiţionale garantate, Publicata la 25.07.2008 în Monitorul Oficial Nr. 134-137, art Nr : 527, Data intrarii in vigoare : 25.10.2008 (MODIFICATA: LP79 din 24.05.18, MO195-209/15.06.18 art.338; LP101 din 26.05.16, MO169-183/24.06.16 art.355; LP97 din 13.05.16, MO156/07.06.16 art.312)
 2. Orice reproducere, modificare, copiere, distribuire sau utilizare în scopuri comerciale a oricărui material sau informație conținute de site-ul web www.biorganic.md fără acordul nostru expres in scris este interzisă.
 3. Vom afirma, susține și apară drepturile noastre de proprietate intelectuală inclusiv pe cale legală în instanță, în cazul în care orice parte a acestui site este utilizat fără permisiunea noastră sau ne vor fi încălcate sub orice forma și în orice mod drepturile de proprietate intelectuală și drepturile asupra mărcilor înregistrate.