Despre BIOrganic Raw Cafe

Cafenea raw și magazin cu produse bio în Chișinău, Moldova.

Direcțiile de activitate ale BIOrganic Raw Cafe:

 • BIOrganic Raw Café –

  cafenea raw și magazin cu produse bio.

 • Deserturile BIOrganic

  – sunt primele deserturi Raw preparate din produse bio din Republica Moldova.

 • Detoxinista

  – program de Detoxifiere cu sucuri pentru persoanele active. Rețetele noastre au fost elaborate astfel încît să mulțumească toti clienții, dar și să fie maxim de eficiente. Există atît de multe gusturi și preferințe pe cît de mulți oameni, iar noi ne-am doritt ca orice cură de detoxifiere ai alege de la noi, să ții o cură cu plăcere și să-ți placă sucurile noastre. Superalimente de la Dragon Superfoods – sunt produse certificate ECO

 • Atelier de gătit

  La BIOrganic Raw Café găsiţi deserturi şi băuturi raw vegane delicioase făcute cu dragoste de oameni care pun preţ şi pasiune pentru hrana vie şi alimentatia sănătoasă.

 • BIOrganic Take Away –

  Pentru persoanele care işi doresc să servească dulciurile şi mincarea de la BIOrganic la oficiu sau acasă, am creat opțiunea de take away. Puteţi veni sau telefona, vă alegeti deserturile, mîncarea şi băuturile preferate, noi le ambalăm cu multă atenţie în cîteva minute şi pachetul e gata de plecare.

 • BIOrganic Delivery –

  Accesati sectiune Magazin Online, alegeti produsul preferat si noi îl livrăm la adresa menţionată de Dvs. Cu un singur click pe site, primiţi comanda acasa. Livrarile se fac doar în oraşul Chisinau.

Vă așteptăm cu mult drag la BIOrganic Raw Café!