Rețete

Altfel de desert – Raw Bounty Bonbons vegane

bounty

Știi acele bomboane Bounty – savuroase, delicioase, gustul copilăriei tale? Iar acum le eviți, pentru că știi despre efectele nocive ale zahărului și adaosurilor artificiale.

Imaginează-ți o variantă sănătoasă a bomboanelor Bounty preparate de tine? Îți propunem varianta vegană Raw Bounty Bonbons, preparate cu eforturi minime.

Gustul intens și aromat al nucii de cocos combinat cu dulceața siropului de agave îți oferă experiențe unice de plăcere.  Aceste bomboane Bounty sunt sănătoase, ușor de preparat și o adevărată explozie de beneficii în doar 3 ingrediente.

Prepararea acestora nu durează mai mult de o oră, în doar 3 pași simpli, dar cu ceva mai multă răbdare. Vezi mai jos ingredientele necesare:

  • 1/3 pahar de unt de cocos topit
  • ½ fulgi neîndulciți de cocos
  • 2 lg de sirop de agave.

Urmează cei 3 pași simpli de mai jos pentru a te bucura de propriile Raw Bounty Bonbons:

Pasul 1. Într-un bol, amestecă bine ingredientele și lasă compoziția la frigider să se răceasca aproximativ 40 minute.

Pasul 2. Modelează din compoziția obținută biluțe mici sau orice altă formă dorești.

Pasul 3. După ce le-ai modelat în biluțe, le tăvălești într-un bol cu fulgi de cocos, pentru aspect frumos și apetisant.

 

Aranjează-le într-un vas după placul tău, dar atenție – nu rezistă mult pe tavă. Sunt prea apetisante!

 

Știai că…?

Palmierul de cocos în limba sanscrita, este numit „pomul care oferă tot ce este necesar vieții”, nuca de cocos este fructul minune, cu cea mai pură apă de pe pământ. Proprietățile acesteia sunt benefice, deoarece ajută la absorbția nutrienților în organism, ridică imunitatea, menține silueta și îmbunătățește sănătatea oaselor și a dinților.

Siropul sau nectarul de agave, se produce din seva agavelor și e compus din 90% fructoză, cu conținut glicemic mic, este un înlocuitor ideal pentru miere și zahărul din comerț. Beneficiile acestuia este anti-cancerigenă, are un conținut mare de calciu, este anti-inflamator și anti-bacterian, crește senzația de sațietate și reglează colesterolul.

Dacă îți place să te distrezi în bucătărie împreună cu copii tăi, Raw Bounty Bonbons, sunt  varianta perfectă de a iniția adevărate tradiții culinare. Vedeți cine face cea mai perfectă biluță bounty. Plus că, rămâne și bucătăria curată! Tentant, nu?

Bucură-te de timpul petrecut cu familia ta în bucătărie!

Fii mai sănătos! Preia inițiativa!