Bine de știut

7 BENEFICII WOW OBȚINUTE ÎN 21 ZILE DE ALIMENTAȚIE VEGANA

vegan

Să fii vegetarian presupune eliminarea produselor de origine animală din alimentație. Poți spune că e același post religios, dar totuși înseamnă mai multă diversitate decât fasole, cartofi, tocănițe și murături. Este un mod de viață permanent pentru vegetarieni.

Nu degeaba suntem sfătuiți: “Pentru o alimentație sănătoasă, consumați 5 fructe și legume pe zi!”. Vrei să încerci pe pielea ta cum e să fii vegetarian/ă? Vezi mai jos efectele după numai 21 de zile:

Chiar și cu cașcavalul inclus în alimentație, beneficiile WOW le vei observa chiar din a patra zi. Să vă povestesc câte puțin despre fiecare:

 1.         Multă energie!

O permanentă stare de energie care parcă izvorăște din interior. Mai puține stări de oboseală sau nervozitate, care nici nu le vei mai simți în a 3-a sapatamana. 

 2.         Fără acnee  

Din prima săptămână, tenul tău va deveni curat și strălucitor, cu un aspect mai sănătos. Este îmbucurător pentru o femeie să-și vadă în oglindă, tenul curat și strălucitor.

 3.          5 mese pe zi

Partea cea mai stresantă poate fi foamea permanentă. Poți avea la început impresia că ești un mic hârciog, care permanent ronțăie. Doar prin perseverență vei câștiga această rundă.

Cu 5 mese pe zi – și în doar 2 zile vei ajunge la nirvana noțiunii “mă simt satul/ă”. Autoeducare cu 3 mese complete și 2 gustări, plus de câte ori mai simți foame, consumă nuci sau fructe. 

 4.         Un somn mai liniștit

Somnul mai liniștit pentru mulți înseamnă să adoarmă rapid și dimineață să se trezească odihniți. Ăsta a fost succesul neașteptat de care te vei bucura dinplin.

 5.         Balonarea

Tot ceea ce promit iaurturile din comerț în reclamele TV chiar obții în aceste 21 de zile prin alimentația vegană. Ce bucurie!

 6.         Constipația

Ajută și acei 2 litri de apă, dar combină hidratarea cu o alimentație vegană și constipația devine de-a dreptul o amintire.

 7.         Gastrita

Cei care suferă de această afecțiune, își vor lua rămas bun de la simptomele supărătoare.

 Într-un experiment făcut de o bloggeriță de peste ocean, după încheierea acestei perioade vegane, revenind treptat la alimentația obișnuită, a revenit și gastrita.

Te vei convinge 100% de impactul E-urilor asupra sucului gastric și, mai ales, vei înțelege  ce înseamnă digestia foarte lentă a produselor din carne. Îți vei da seama că la fel de proteice sunt și nucile, dar fără efectele negative.

Dacă mai și reușești să reziști tentației când ceilalți din familie consumă carne, devii erou prin simplul fapt că optezi pentru sănătatea corpului tău. Există totuși o balanță rațională când vine vorba despre alimentația vegană și corpul uman. Este nevoie doar de puțin curaj și multă perseverență.

Ești ceea ce mănânci.

            Ia atitudine pentru sănătatea ta!

            Încearcă și tu cel puțin 21 de zile!