Uncategorized

Ce este laptele vegetal și care este componența sa?

Laptele vegetal este un produs vegetal și are proprietăți similare cu laptele de origine animală. Acesta poate fi fabricat din orice aliment care conține proteine vegetale: nucă de cocos, orez, soia, cânepă, migdale, susan și chiar din fulgi de ovăz.

Conținutul de grăsimi din laptele vegetal depinde de produsul din care este pregătit. De exemplu, laptele din nuci este mai gras, în timp ce laptele cu conținut scăzut de grăsimi este obținut din orez sau germeni de grâu.

Care este utilitatea laptelui vegetal?

În timpul extragerii, laptele vegetal absoarbe substanțele valoroase conținute în materiile prime.

Totalizând, care sunt beneficiile laptelui vegetal?

Este o alternativă utilă și rezonabilă pentru persoanele care prezintă intoleranță la lactoză; este perfect pentru persoanele care au o digestie lentă sau care au probleme cu constipația; conținutul său de calorii este mai mic decât cel al laptelui de vacă, astfel încât acesta poate fi inclus în dietele cu conținut scăzut de calorii; poate fi fabricat din orice produs care conține proteine ​​vegetale: din nucă de cocos, orez, soia, migdale și chiar din fulgi de ovăz.

Laptele vegetal conține vitaminele E, K, PP, B1, B2, B4, B5, B6, acid folic, niacină. În componența intră și calciu, potasiu, magneziu, fosfor, sodiu, mangan, seleniu, zinc, cupru și fier.

Laptele vegetal este bine absorbit, indiferent de vârsta persoanei, inclusiv cele vârstnice și slăbite. Acesta conține grăsimi nesaturate și proteine ​​vegetale, iar datorită prezenței fitoestrogenilor, normalizează fundalul hormonal. Este preparat din produse care nu provoacă alergii, iar produsul final absoarbe toate cele mai utile componente din ingredientele originale: vitamine, macroelemente și oligoelemente, minerale, acizi grași, proteine ș.a.

Laptele vegetal reprezintă un substitut excelent pentru laptele obișnuit, în special în cazul persoanelor care suferă de alergii, vegetarienilor și oamenilor care pur și simplu nu consumă produse lactate. Este o modalitate excelentă de a diversifica dieta și de a încerca ceva nou și diferit.

Laptele vegetal este ușor de preparat acasă și pentru aceasta nu sunt necesare dispozitive speciale sau sofisticate. Produsul poate fi consumat nu doar în forma sa originală, ci și pentru a găti diverse feluri de mâncare. Poate fi adăugat la tipuri principale de mâncare, produse de patiserie, cocktail-uri și în feluri de mâncare fierbinți, supe.

Laptele vegetal este cu adevărat o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru laptele de origine animală. Dacă nu ați încercat încă nici unul dintre tipurile enumerate mai sus, nu ezitați să o faceți chiar azi, fie la BIOrganic Raw Cafe, fie comandând pe www.biorganic.md..