tort

Tort Vegan din Nucă de cocos – rețeta pas cu pas

Tort Vegan din Nucă de cocos – rețeta pas cu pas

tort in

Tortul vegan din nucă de cocos este unul dintre cele mai gustoase și benefice deserturi pe care le poți oferi celor dragi.

Sută la sută natural, sută la sută homemade de tine – acest tort vine la pachet cu ingrediente care, pe lângă aroma și gustul demențial, mai contribuie direct la starea de bine a celor care îl vor savura.

Îl poți pregăti și tu, urmând pașii din rețeta de mai jos:

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Pentru blat:

Ingrediente solide:

  • 2 pahare fulgi de ovăz
  • ½ pahar fulgi de cocos
  • ¾  făină de orez
  • 1 pahar zahar de cocos
  • 2 lgț praf de copt
  • 1 lgț. praf de copt
  • ½ lgț sare

Ingrediente lichide:

  • 2/3 pahar de sos de mere
  • 1/3 pahar lapte de cocos
  • 4 lg sirop de arțar
  • 1 lg oțet de masă

Pentru cremă:

  • 340 gr cartofi dulci
  • 2/3 pahar unt de cocos
  • 1/3 pahar sirop de arțar
  • ½ pahar lapte de cocos

 

Pasul 1. Amestecă ovăzul și fulgii de cocos în blender până obții o textură făinoasă. Într-un castron amestecă toate ingredientele solide.

Pasul 2. În blender, amestecă ingredientele lichide și toarnă-le peste ingredientele solide din vas. Amestecă bine până la omogenizare.

Pasul 3. Aluatul se toarnă uniform în 2 tigăi acoperite anterior cu foi de copt și se dau la cuptor la 180⁰ C timp de 30-35 de minute, după care se lasă să se răcească.

Pasul 4. Între timp, amestecă într-un blender ingredientele pentru cremă de unt și unge blaturile coapte și răcite.

 

Ca ornament pentru tortul vegan, am ales flori proaspete. Tu cu ce ai vrea să ornamentezi tortul tău?

Cos

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close