Blog thumbnail

AFLĂ DACĂ AI NEVOIE DE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU 4 ÎNTREBĂRI ȘI FĂ-O CA LA CARTE!

AFLĂ DACĂ AI NEVOIE DE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU 4 ÎNTREBĂRI ȘI FĂ-O CA LA CARTE!

Blog thumbnail in
Ai tot auzit de detoxifierea organismului și parcă ești tentat să o încerci. Apoi, dubiile te copleșesc și nu ești sigur dacă ai nevoie de detox pe bune sau organismul tău e bine și așa. Hai să aflăm împreună! Treci prin întrebările de mai jos și vezi care din ele se aplică ție:
1. Ești mereu obosit și nu înțelegi de ce?
2. Ești somnoros și te trezești greu dimineața?
3. Ai stări de depresie, anxietate, nervozitate?
4. Reușești cu greu să te concentrezi?
Dacă treci prin aceste stări, atunci trebuie să știi că acestea sunt semnele prin care corpul tău încearca să-ți dea de știre că e timpul să-ți revizuiești alimentația și să faci o cură de detox.
De ce ai nevoie de o cură de detoxifiere?
Detoxifierea are o multitudine de beneficii. Iată doar câteva din ele:
• Previne si tratatează constipația
• Previne problemele de transit intestinal lent
• Te poate ajuta să scapi și de câteva kilograme în plus
• Reduce din celulită
• Elimină excesul de apă din organism
• Îți redă strălucirea tenului
• Ficatul și sistemul digestiv vor lua o pauză binemeritată, în timp ce toxinele acumulate de-a lungul timpului în corpul tău vor fi eliminate.
• Îți vei întări sistgemul imunitar și vei primi o doză enormă de energie, grație aportului mare de vitamine, minerale și antioxidanți.
Scapă de toxine ca la carte!
Dacă vrei să faci o cură de detox ca la carte, atunci te invităm să vii neapărat la BIOrganic Raw Café, unde poți alege împreună cu specialistul nostru, programul care ți se potrivește cel mai bine și durata lui.
BIOrganic a elaborat 4 progame diferite, în dependență de scopul care se vrea atins prin intermediul curei de detoxifiere. Fiecare program include 6 porții de sucuri bio, care trebuie să fie băute în consecutivitatea prescrisă de specialist la fiecare 2 ore. Fiecare porție de suc e obținută din aproximativ 1 kg de legume și fructe.
Cura poate dura între 1 și 7 zile. Specialiștii noștri și-au dorit ca sucurile noastre să fie pe placul tuturor clienților, chiar și a celor mai pretențioși, rămânând fideli ideei noastre de bază: gustos și sănătos.
Cu 2 zile înainte să începi un program de detox, este indicat să consumi mai puțină carne, făinoase procesate, dulciuri, alcool, cafea și nicotină. Detoxul nu este indicat persoanelor care urmează un tratament medicamentos, gravidelor sau mamelor care alăptează. Eventual, se poate face un examen medical înainte.
Chiar dacă nu e tocmai ușor să urmezi o cură de detox, pentru că ai nevoie de toată voința, rezultatul merită tot efortul! Te asigur că organismul tău îți va mulțumi și îți oferi drept recompense un corp mai sănătos.
BIOrganic Raw Cafe, str.Mihai Eminescu 39A, tel: 078480007

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close