Blog thumbnail

GRANOLA Vegan, 40 min, dificultate 3.

GRANOLA Vegan, 40 min, dificultate 3.

Blog thumbnail in

Este o reţetă perfectă pentru un mic dejun sănătos, gustos şi aromat, datorită scorţişoarei şi extractului de vanilie. O alternativă minunată pentru produsele procesate, pline de conservanţi. Poate fi oferită fără nicio grijă copiilor şi este o doză de energie pentru toată ziua.

Ingrediente:

  • 300 gr de fulgi de ovăz
  • 50 gr de nuci Pekan
  • 50 gr de nuci tocate
  • 30 gr de alune de pădure
  • 100 gr de migdale
  • 3 linguri de semințe de in
  • 3 linguri de semințe de chia
  • 3 linguri de semințe de floarea soarelui
  • 3 linguri de semințe de dovleac

Pentru sirop:

  • 3 linguri de sirop de arţar sau alt indulcitor natural
  • 1 lingură de ulei de cocos
  • Un vârf de cuțit de scorţişoară
  • 2 lingurițe de extract de vanilie
  • Un vârf de cuțit de sare
  • Apă

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 160 de grade. Puneţi pe o tavă fulgii de ovăz şi daţi-i la cuptor.

Pregătiţi între timp siropul. Puneți toate ingredientele pentru sirop într-o cratiţă la foc mic şi amestecați încet cu o lingură.

Scoateți fulgii de ovăz din cuptor şi adăugați nucile, seminţele şi siropul. Amestecați bine compoziţia şi dați-o la cuptor pentru 30 de minute. Este foarte important să aveţi grijă să nu se ardă.

Poftă mare!

Cos

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close